FOREDRAG

Åbne Ører – Tanker fra Christiansborg

 

Det er netop dét spørgsmål,
der er omdrejningspunktet i dette foredrag.

LÆS MERE HER

ÅBNE ØRER – TANKER FRA CHRISTIANSBORG

Lytter du med øjnene eller med ørene?

Det er netop dét spørgsmål, der er omdrejningspunktet i dette foredrag.

Her får du en unik mulighed for at høre tanker og visioner fra landets mest markante politikere, uden at kunne gennemskue, hvem der taler!

Noah Rosanes har været huskunstner på Christiansborg og har igennem sit projekt Åbne Ører skabt en innovativ måde at kommunikere politiske budskaber på. Konceptet tvinger modtageren til at lytte og forholde sig til, hvad der rent faktisk bliver sagt, frem for, hvem der siger det.

Noah Rosanes har skabt spoken word værker ud fra interviews med politikere fra alle landets forskellige partier, men har efterfølgende ændret digitalt i politikernes stemmer, så man ikke længere kan gennemskue, hvem der står bag det sagte, og på den måde bliver lytteren nødt til at lytte med ørene og ikke med øjnene.

Formålet med Åbne Ører – såvel som foredraget – er at gøre folk bevidste om at lytte til hinanden uden fordomme. Disse værker tvinger dig simpelthen til at lytte på en ny måde, og er en øvelse i at lytte længere ind i folks augmentation, og dermed nedkæmper det din forudindtaget holdninger. Du får en dybere respekt for politikere, som du måske som udgangspunkt er uenig med. Denne bevidstgørelse om virkelig at lytte til hvad der bliver sagt, kan ikke kun bruges, når du lytter til politikere, men i alle livets faser både privat og professionelt.

Glæd jer til et enestående og nytænkende, musikalsk spoken word videoforedrag og bliv præsenteret for tanker og visioner fra blandt andre Pia Kjærsgaard, Dan Jørgensen, Jakob Ellemann-Jensen, Zenia Stampe, Kenneth Kristensen Berth, Johanne Schmidt-Nielsen, Laura Lindahl og Uffe Elbæk.

KONTAKT ÅBNE ØRER